Kundeservice: 35102419 (09:00-15:30)

Pakkepost - Norge S

Liten eske, levert i postkasse.
Sendinger med Bring har soneinndeling og pris justeres etter hvor mange postsoner pakke sendes gjennom. For fastpris kan man sende med PostNord

Pakke kan ikke overskride noen av målene 35x22x10cm. Pakke kan ikke overskride 1 kg.

Se lenger ned på siden for mer informasjon om fraktsats

Send pakke på 1-2-3!
1) Opprett konto eller logg inn (raskt og enkelt)
2) Fyll ut forsendelsesinformasjonen og betal med depositum, kort eller Vipps.
3) Print ut sendelapp, fest på pakke og lever på nærmeste Post i Butikk.
Norgesfrakt Norgespakke
Hvor sendes pakken fra? Logg inn her

Send | Hvor sendes pakken til? Fjern...
Ekstra


Fraktpris   kr  


 
Beskrivelse

Pakkepost Norge S med levering i postkasse, perfekt for bøker etc.  Pakke kan ikke overskride noen av målene 35x22x10cm. Pakke kan ikke overskride 1 kg.
Sporingsnummer er inkludert på Pakkepost Norge S, men på pakker i postkasse scannes de kun inn på terminal og ved utlevering. Forsikring gjelder ikke for Pakkepost Norge S.

På Pakkepost Norge S gjelder soneinndeling fra 69,- Det betyr at pris regnes ut fra hvor mange postsoner pakke skal sendes gjennom.
Ved tilleggstjenesten til kr 35, "bruk av pose på dør", må det være enkelt for posten å finne frem, slik at huset må være merket med hus nr. Det kan ikke være mer en 250m fra postkassen. Navn på mottaker må stå i nærheten av dør, og det må være tilgang til døren.

Pakkepost må forholde seg til Bring sine målinger, og det er denne målingen som er gjeldende for pakke.  
Det automatiske målesystemet til Bring vil alltid måle det ytterste målet på pakke. Pakk gjerne så godt og kompakt som mulig.
Dette sparer deg for kostnader og bidrar samtidig til en bedre utnyttelse av transportkapasiteten. På den måten kan smart pakking bidra positivt for miljø og klima.

Om du er usikker på størrelse eller om pakken vil få plass i postkasse, eller om du ønsker full sporing anbefaler vi å benytte Pakkepost Norge M

Vennligst kontroller at du bestiller riktig fraktstørrelse. Ved feil valg av størrelse vil mellomlegget bli etterfakturert.
Etter bestilling blir sendelapp umiddelbart tilgjengelig for nedlasting på "Min Side". Du vil også mottatt en mail med nedlastingslink. 


Du kan helt fint bruke egen emballasje for booking av frakt på Pakkepost.no , men husk og pakk godt så emballasjen ikke løsner. Du kan lese mer om innpakning her.
Om du ikke har egen emballasje så kan du kjøpe pappesker og annen innpakning rimelig her.

Fraktetiketten kan festes på pakken med tape e.l, og du er nå klar for sending. Fraktetikett kan ikke være krøllet, brettet over kant eller dekket til. Hele label må være godt leselig.
Pakken leveres så til nærmeste Post i Butikk.

 
Pakker til Svalbard fra postnummer 9170-9178 belastes med gebyr på 445,-

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn