Pakkepost - Norge S

Kundeservice: 35102419 (09:00-15:00)

Pakkepost - Norge S

Liten eske, levert i postkasse. Perfekt for bøker etc. Opptil 1 kg. Str 35x22x10
Pakke kan ikke overskride noen av målene 35x22x10 eller 1 kg.
Send pakke på 1-2-3!
1) opprett konto, (raskt og enkelt)
2) betal med kort eller Vipps
3) Last ned sendelapp umiddelbart, fest på pakken og lever på nærmeste Post i Butikk.
Norgesfrakt Norgespakke
Pris:
Fraktpris kr74,00
Hvor sendes pakken fra? Har du konto? Logg inn her

Opprett bruker

Send | Hvor sendes pakken til?

Fraktpris   kr  

LEGG TIL FLERE SENDINGER
Beskrivelse

Pakkepost-Norge S står for liten pakkestørrelse, perfekt for bøker etc.  Pakke kan ikke overskride mål 35x22x10 eller 1 kg. Levert i postkasse ( inkludert)

Pakkepost Norge S har pakkesporing, men på pakke i postkasse scannes den kun inn på terminal og ved utlevering. Forsikring gjelder ikke for pakker levert i postkasse.

Retningslinjer for pakke i postkasse og pose hengt på dør:
Pakkepost-Norge Small er perfekt for deg som skal sende små pakker under 1kg. Pakken sendes rett til mottagers postkasse, og sendingen kommer med sporingsnr. Pakke i postkasse scannes kun inn på terminal og ved utlevering. 

Dersom du sender en pakke som overstiger maksmål for levering i postkasse (35x22x10 1kg) vil pakke bli sendt til nærmeste Post i Butikk eller postkontor. Avsender blir da belastet mellomlegg + et feilbestillingsgebyr på 79,- 
 
Om man er usikker på om pakken vil få plass i postkasse anbefaler vi å benytte Pakkepost Norge M

Ved tilleggstjenesten til kr 35, "bruk av pose på dør", må det være enkelt for posten å finne frem, slik at huset må være merket med hus nr. Det kan ikke være mer en 250m fra postkassen. Navn på mottaker må stå i nærheten av dør, og det må være tilgang til døren. 

Vennligst kontroller at du bestiller riktig fraktstørrelse. Ved feil valg av størrelse vil mellomlegget + straffegebyr bli etterfakturert. Etter bestilling blir sendelapp umiddelbart tilgjengelig for nedlasting. Du vil også mottatt en mail med nedlastingslink.
Du kan benytte din egen emballasje, men husk og pakk godt så emballasjen ikke løsner. Du kan lese mer om innpakning her.
Om du ikke har egen emballasje så kan du kjøpe pappesker og annen innpakning rimelig her.
Du kan helt fint bruke egen emballasje for booking av frakt på Pakkepost.no

Fraktetiketten kan festes på pakken med tape e.l, og du er nå klar for sending. Merk: Fraktetikett kan ikke være krøllet, brettet over kant eller dekket til. Hele label må være godt leselig. Pakken leveres så til nærmeste Post i Butikk eller postkontor/Bring/Posten innleveringssted.

Pakker til Svalbard fra postnummer 9170-9178 belastes med gebyr på 325,-

 

   

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn