Kundeservice: 35102419 (09:00-15:30)

Dette får du med vårt fordelsprogram

 

Med Pakkepost sitt nye fordelsprogram kan du gi ditt firma, deg og dine ansatte gode priser på produkter og tjenester de allerede har i dag.
Ved å tilby dine ansatte rabattavtaler som de virkelig trenger vil du også bli en mer attraktiv arbeidsgiver.

Alle fordelene er på ett sted. Ved innlogging på Pakkepost.no vil du finne dine medlemsfordeler under Min Side. Disse fordelene oppdateres jevnlig.

 

 

PVC Flis AS er en av Norges største leverandører av selvklebende 3D PVC flis. Passer perfekt til ditt kjøkken, vaskerom eller bad.
Disse veggflisene er perfekte om du vil ha en enkel oppgradering av hjem, hytte, utleiebolig, campingvogn, eller hvor du måtte ønske.

10% rabatt på Pvcflis.no. Benytt kode Pakkepost10

   

 

 

Payee.no leverer en av markedets beste og rimeligste løsninger innenfor betalingsløsninger for e-handel og nettbutikker.
Som kunde hos Payee med Pakkepost avtale får du 1.4% på transaksjonskost og kun 99,- i månedsavgift

   

 

 

Caffè Vero leverer Italiensk kvalitetskaffe til private og bedrift. På caffevero.no kan du sikre deg fantastisk kaffe til meget gode priser. 

20% rabatt på Caffevero.no. Benytt kode Pakkepost20

   
Opplevsport.no er nettbutikken til en fullsortiments Sport 1 butikk. Her får man kjøpt alt av kjente merkevarer.
Har din bedrift behov for julegaver/gaveideer så hjelper vi deg, vi har bedriftskunder med alt fra 2 ansatte, til 500 ansatte i vår portefølje.
Vi ordner klær/utstyr med din logo påtrykt. Ta gjerne kontakt så ordner vi tilbud på kvalitetsvarer du og dine ansatte blir fornøyde med.
20% rabatt på HOKA sko hos Opplevsport.no Benytt rabattkoden Pakkepost20
   
Som Pakkepost kunde får du gratis oppsett og etablering i Tripletex med Riktig Regnskap AS.
Riktig Regnskap AS er utfordreren i regnskapsbransjen som alltid har oppdatert sertifisering for regnskapsførere og sørger for at både lønn, økonomi og regnskap blir godt ivaretatt.
Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for oppsett eller om du ønsker et uforpliktende tilbud.
   

Pakkepost og Mailmojo har inngått felles samarbeid, og det drar selvfølgelig Pakkepost sine kunder nytte av. I tillegg til at Mailmojo er et norsk selskap innenfor nyhetsbrev med allerede noen av markedets beste priser, får du ytterligere 15% rabatt via oss.

Ta kontakt med oss for oppsett og avtale

 

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn