Pakkepost.no - Bookingtjeneste for billig frakt - Info

Kundeservice: 35102419 (09:00-15:00)

Informasjon

Sende pakke:

Du trenger ikke å kjøpe emballasje for å handle frakt av Pakkepost. Bruk gjerne det du har av egne esker ol.
Alt du trenger å gjøre er å kjøpe selve frakten, printe ut sendelapp og feste på pakken.
Husk at pakken skal tåle frakt, så pakk forsvarlig.
Avsender må forsikre seg om at pakken er forsvarlig emballert, og eventuelle skader under transport som skyldes mangelfull emballering er avsenders ansvar.
Tjenesten er ikke godt egnet for frakt av knusbare gjenstander som glass, speil o.l. som er sensitivt for små vibrasjoner, fall o.l. som kan oppstå i en normal transportkjede. Dersom pakkene er godt nok emballert kan imidlertid slike gjenstander også sendes med tjenesten. Det er avsenders ansvar å sørge for at innholdet i en pakke er forsvarlig innpakket.

 

Ofte stilte spørsmål:

- Hvordan virker Pakkepost?
  Svar:
Pakkepost er en fraktleverandør som benytter Bring og FedEX sitt distribusjonsnett. Pakkepost er en automatisert netttjeneste, noe som gir deg som kunde rimelig frakt. Når du har kjøpt frakt på vår nettside, printer du ut etiketten selv og fester den på pakken du skal sende. Deretter leverer du den inn på nærmeste Postkontor, Post i Butikk eller Bring innleveringssted. Du vil også motta en mail eller sms med sendingsinfo.

- Hvor lang leveringstid har dere?
  Svar: Alle pakker sendes med Bring. Normal leveringstid er 1-3 virkedager.

- Er pakkene forsikret?
  Svar: Ja. Alle pakker er forsikret for opptil 10.000,- i henhold til Bring sine vilkår. Det er veifraktloven som gjelder på forsikring fra Bring. Standard forsikring er 17 DCR pr. kg. reell vekt. 1 DCR = ca. 10-11 kr. Forsikring gelder ikke pakke i postkasse - Pakkepost Norge S

- Hvorfor er pakkepost billigere?
  Svar: Pakkepost er en automatisert tjeneste som gjør at du selv kan bestille og printe sendelapp. Dette blir automatisk registrert i sendingssystemene og det er derfor ingen fordyrende handlinger i prosessen.

- Må jeg kjøpe esker av dere for å handle frakt?
  Svar: Nei, esker kjøper du kun hvis du trenger det. Hos oss kjøper du frakt billig og enkelt. Trenger du emballasje kan du bestille det her: Pakkepost Pappesker

- Hvordan sender jeg pakker med dere?
  Svar: Når du har kjøpt frakt via vår nettbutikk vil du få en sendelapp på mail, denne kan du også laste direkte ned etter kjøp på "Min side". Print ut sendelapp og fest på pakken. 

- Hvor leverer jeg pakken etter kjøp?
  Svar: Pakken leverer du inn på nærmeste Postkontor eller Post i Butikk

- Hvordan velger jeg størrelse?
  Svar: Fraktsats velges etter størrelse og vekt på pakke. Da går det på hva som er tyngst av faktisk vekt og volumvekt. Det vil si at om vekt er 5 kg, men volumvekt er 15 må man benytte Pakkepost L (10,1 - 20 kg)

- Hva er volumvekt?
  Svar: Volumvekt er den totale størrelse på pakken.

- Hvordan regner jeg ut volumvekt?
  Svar: For å regne volumvekt ganger du Lengde x Bredde x Høyde / 1000 / 5 = Volumvekt. 

- Kan jeg sende pakker ut av Norge?
  Svar: Ja. Med Pakkepost Utland Express kan du både sende og motta pakker fra utlandet. Du kan lese mer her: Pakkepost Utland Express

- Trenger jeg spesialprinter for dette?
  Svar: Nei, det holder med en helt vanlig printer. Bare sørg for å fest sendelappen godt med tape el. Men om du ønsker å bestille en thermoprinter kan du kjøpe av Pakkepost her: www.pakkepost.no/emballasje

- Hvem kan kjøpe frakt av dere?
  Svar: Alle kan benytte seg av Pakkepost. Tjenesten er laget både for privatepersoner og bedrifter.

 

   

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn