Kundeservice: 35102419 (09:00-15:30)

Pakkepost EDI - Online versjon

Prøv markedets enkleste og rimeligste EDI løsning

For deg som håndterer store mengder transportdata og ønsker å spare tid og penger på administrasjonen av dette. 

 

Med Pakkepost EDI  får bedriften din en løsning som kan hjelpe deg med å effektivisere dine sendinger og handelstransaksjoner, samtidig som du oppnår mange andre fordeler med vår EDI løsning.

 

  • Fraktleverandør: Benytt Pakkepost som din transportør eller velg en av dine andre leveringspartnere
  • Ordre: Import av EDI bestillinger direkte fra din nettbutikk eller forretningssystem
  • Sendingstatus: Automatisk exportfil med ordrebekreftelse og sendingsstatus

 

Enkel transportadministrasjon

Enkel transportadministrasjon er et nøkkelkomponent i enhver virksomhet som håndterer logistikk og distribusjon av varer. Med Pakkepost EDI kan du nå få en nettbasert EDI-løsning som gir deg full kontroll over din transportadministrasjon på en svært effektiv måte.

Med vår løsning kan du forenkle hele prosessen fra bestilling til levering, inkludert sporbarhet og statusoppdateringer for alle dine forsendelser. Dette gjør det mulig å optimalisere tidsbruk og ressurser, samtidig som vi reduserer antall manuelle feil.

Vår nettbaserte løsning integreres sømløst med eksisterende forretningsprosesser og systemer, slik at du alltid har tilgang til sanntidsinformasjon om statusen på dine sendinger. Du vil aldri mer gå glipp av viktige oppdateringer eller informasjon knyttet til dine transporter!

Enkel transportadministrasjon blir garantert et stort konkurransefortrinn når du bruker Pakkepost EDI-løsningen vår. Så hvis du ønsker å spare tid, penger og unngå stress rundt administrering av transportdata - så ta kontakt med oss i dag!

 

 

Pakkepost EDI - Spar tid og penger

Pakkepost EDI er spesielt nyttig for bedrifter som sender mange pakker daglig. Ved å integrere denne løsningen vil du kunne optimalisere hele logistikkprosessen din fra start til slutt, fra bestilling til levering. Dette gir deg muligheten til å fokusere på andre viktige oppgaver i virksomheten din.

Husk at det ikke trenger å være dyrt eller komplisert å implementere en EDI-løsning. Så hvorfor ikke prøve markedets beste alternativ i dag? Spar tid og penger ved hjelp av Pakkepost EDI!

 

 

Gratis

 

   For Pakkepost kunden   
0,- pr mnd
Fritt antall kolli pr år
Pakkepost transportør

1 bruker

 

   

 

Small

 

   For små bedrifter   
199,- pr mnd
500 kolli pr år
   Fritt antall transportører   

1 bruker

 

   

 

Medium

 

   For Pakkepost kunden   
399,- pr mnd
2000 kolli pr år
 Fritt antall transportører 

3 brukere

 

   

 

Large

 

   For Pakkepost kunden   
599,- pr mnd
5000 antall kolli pr år
Fritt antall transportører

5 brukere

 

   

 

Extended

 

   For Pakkepost kunden   
999,- pr mnd
10000 antall kolli pr år
Fritt antall transportører

10 brukere

 

   

 

  

Pro

 

   For Pakkepost kunden   
1999,- pr mnd
 Fritt antall kolli pr år 
Fritt antall transportører

Fritt antall brukere

 

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
                     

 

 

  

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn