Kundeservice: 35102419 (09:00-15:30)

Nettbutikk moduler

woocommerce

WooCommerce er en populær e-handelsplattform for Wordpress, som gjør det mulig for brukere å lage sine egne nettbutikker med minimal innsats. Ved hjelp av vår plugin kan du enkelt booke frakt direkte fra ditt ordrepanel.

Fleksibiliteten, tilpasningsmulighetene og integrasjonsmulighetene gjør WooCommerce til det åpenbare valget for mange som driver salg online. Vi er konfigurert med WooCommerce, og du kommer raskt og enkelt i gang.

Prestashop

PrestaShop er en modulær nettbutikk, i likhet  med WooCoomerce, og er en av de beste open source e-handelsplattformene på markedet i dag. Du kan laste ned og endre den uansett hva du vil. Det finnes utallige plugins som er klare til bruk, både innen frakt og betalingsløsninger gjennom oss.

Hvis du ønsker å stå friere med tanke på design, funksjonalitet og et unikt preg, så er PrestaShop løsningen. Vi er konfigurert med PrestaShop og du kommer raskt i gang

Magento er en av verdens mest populære e-handel plattformer hvor det er enkelt å skalere når virksomheten vokser. Det finnes utallige plugins som er klare til bruk, både innen frakt og betalingsløsninger gjennom oss.

Dette er en løsning for de mest ambisiøse B2B og B2C nettbutikkene. Vi er konfigurert med Magento slik at du kommer raskt i gang

Joomla er enkelt å bruke, og enkel å sette opp. Skal du starte nettbutikk så kommer du kjapt på nett med denne fleksible løsningen med minimal innsats.

Ved hjelp av vår plugin kan du enkelt booke frakt direkte fra ditt ordrepanel.

Fleksibiliteten, tilpasningsmulighetene og integrasjonsmulighetene gjør Joomla til et åpenbart valg for mange som driver salg online. Vi er konfigurert med Joomla/Virtuemart, og du kommer raskt og enkelt i gang.

shopify

Shopify er en av markedets mest populære netthandelsløsninger. Her får du som kunde tilgang til nettsiden via en portal, slik at du ikke trenger å laste ned og installere programvare. Shopify har en av de mest moderne plattformene på markedet, og selv erfarne og avanserte brukere velger ofte Shopify fremfor andre mer komplekse systemer på markedet.

Modulet er under utvikling og vil bli lansert i Q1 24, og hvis du ønsker å registrere deg som testbruker allerede så er det bare å ta kontakt

 

 

For andre type nettbutikk finnes det et eget api for integrasjon her: https://developer.pakkepost.no 

 

    

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn