Kundeservice: 35102419 (09:00-15:30)

Pakkepost Info

Bestill din frakt på pakkepost             

 

Unngå trege og lange forhandlinger og bestill din frakt i dag, ferdig forhandlet!

Med Pakkepost.no trenger du ikke bruke tid på å forhandle fraktavtaler. Det er allerede klart, og du får tilgang til våre beste priser umiddelbart ved opprettelse av konto på pakkepost.no, uansett om du sender en pakker eller flere hundre i måneden.


Pakkepost AS er en automatisert nettjeneste for booking av billig frakt til privatpersoner og bedrifter. Pakkepost AS samarbeider med Bring, PostNord og FedEx, og på grunn av vårt store volum av pakker og vårt helautomatiserte system kan vi tilby deg frakt til en meget gunstig pris. Så ta del i våre stordriftsfordeler og få redusert dine fraktkostnader i dag!

Hos Pakkepost.no trenger du ikke eget EDI program eller tilbyder, da pakkepost.no er et fullverdig eget EDI system. Etter at du har kjøpt frakt hos Pakkepost, mottar du din sendelapp som må printes ut og festes på pakke.  Deretter leverer du inn pakken på nærmeste Post i Butikk eller PostNord innleveringssted.

Du kan også sende og motta pakker fra utland med Pakkepost Utland Express med 3-5 dager leveringstid over hele verden.
Alle utenlandssendinger går via FedEx sitt nettverk.

 

 

Pakkepost ™ Bedrift

Med Pakkepost får du en av markedets beste fraktavtaler ferdig forhandlet for din bedrift, uansett om du er liten eller stor. Enkel registrering og uten bindingstid Frakt av bedriftspakker med Pakkepost.no. La Pakkepost.no være din logistikkpartner

 

Ofte stilte spørsmål finner du her: Ofte stilte spørsmål

Bruk oss til å sende eller motta pakker i hele verden. Våre løsninger er enkle, raske og billige! 

 

  

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn