Kundeservice: 35102419 (09:00-15:30)

Pakkepost EDI - Online versjon

Prøv markedets enkleste og rimeligste EDI løsning

For deg som ønsker å spare tid og penger på administrasjonen av fraktbestillinger. 

 

Med Pakkepost EDI  får bedriften din en løsning som kan hjelpe deg med å effektivisere dine sendinger og handelstransaksjoner, samtidig som du oppnår mange andre fordeler med vår EDI løsning.

 

  • Fraktleverandør: Benytt Pakkepost som din transportør eller velg en av dine andre leveringspartnere
  • Ordre: Import av EDI bestillinger direkte fra din nettbutikk eller forretningssystem
  • Sendingstatus: Automatisk exportfil med ordrebekreftelse og sendingsstatus

 

Pakkepost EDI - Spar tid og penger

Pakkepost EDI er spesielt nyttig for bedrifter som sender mange pakker daglig. Ved å integrere denne løsningen vil du kunne optimalisere hele logistikkprosessen din fra start til slutt, fra bestilling til levering. Dette gir deg muligheten til å fokusere på andre viktige oppgaver i virksomheten din.

Husk at det ikke trenger å være dyrt eller komplisert å implementere en EDI-løsning. Så hvorfor ikke prøve markedets beste alternativ i dag?

Spar tid og penger ved hjelp av Pakkepost EDI!

                               

Enkel transportadministrasjon

Enkel transportadministrasjon er et nøkkelkomponent i enhver virksomhet som håndterer logistikk og distribusjon av varer. Med Pakkepost EDI kan du nå få en nettbasert EDI-løsning som gir deg full kontroll over din transportadministrasjon på en svært effektiv måte.

Med vår løsning kan du forenkle hele prosessen fra bestilling til levering, inkludert sporbarhet og statusoppdateringer for alle dine forsendelser. Dette gjør det mulig å optimalisere tidsbruk og ressurser, samtidig som vi reduserer antall manuelle feil.

Vår nettbaserte løsning integreres sømløst med eksisterende forretningsprosesser og systemer, slik at du alltid har tilgang til sanntidsinformasjon om statusen på dine sendinger. Du vil aldri mer gå glipp av viktige oppdateringer eller informasjon knyttet til dine transporter!

Enkel transportadministrasjon blir garantert et stort konkurransefortrinn når du bruker Pakkepost EDI-løsningen vår. Så hvis du ønsker å spare tid, penger og unngå stress rundt administrering av transportdata - ta kontakt med oss i dag!

Har du ikke konto? Registrer deg

Logg inn